En Gaia-vecka med Johan Lindén

2019-11-26

Det är dags för vår VD att både dela med sig Gaia-vardag och ge oss en och annan tillbakablick. Johan har redan grävt fram vår första logotyp och en telefon med WAP ur gömmorna.

 

Vad gör en VD om dagarna egentligen? Den här veckan tar Johan Lindén över våra Instagram Stories och du kan hänga med honom på jobbet och dessutom bjuder han på lite tillbakablickar, Johan har ju varit med i gamet länge.

Vi passade på att vara lite nyfikna och ställde några frågor till Johan:

 

Vad har du för utbildning?
Jag har gått Data- och elektronikutbildningen på Linköpings Universitet.

Hur hamnade du på Gaia?
Fredrik Knutsson tyckte att jag skulle ta en öl med Nils Lagnström. Jag berättade att jag var bra på att skriva rapporter eftersom jag arbetade på Ericsson och det räckte för att jag skulle få jobb på Gaia. Vi kan ju tillägga att det här var 1996 och att vi har en lite seriösare rekryteringsprocess idag. 

Vad har du för arbetsuppgifter?
Jag jobbar med försäljning, marknadsföring och lite allt möjligt annat.

Vad skulle du säga är typiskt Gaia?
Vi har en väldigt bra sammanhållning och ett bra teamwork. Det är också typiskt oss att vi duktiga på att kombinera olika erfarenheter och kompetenser i våra uppdrag.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
En vanlig arbetsdag innehåller ofta många möten. Jag träffar kunder, partners och har även interna möten. Det blir också många dagliga samtal med våra medarbetare.

Gaia Johan Lindén medarbetare

Vad är din drivkraft?
Jag tycker det är så roligt att arbeta på Gaia. Jag är så himla stolt över det vi gör och att det här ganska lilla företaget får så stora förtroenden och att vi får jobba med så coola grejer. Rätt många av oss är lite nördiga och det är ju också en drivkraft.

Vill du jobba med Johan och resten av teamet på Gaia? Vi rekryterar löpande, mer information hittar du på vår karriärsida.

Till toppen

Relaterat