En Gaia-vecka med Linnéa Nåbo

2020-02-11

Vi är så stolta över våra gaianer, deras kompetens, driv, nyfikenhet och det arbete de gör tillsammans för att skapa schyssta tekniska lösningar. Vi passade på att ställa några frågor till en av dem, Linnéa Nåbo, projektledare hos oss på Gaia.

 

Om du följer oss på Instagram kanske du sett att vi då och då låter gaianerna göra en takeover i våra stories? Den här veckan är det vår projektledare Linnéa Nåbo som roddar kontot.  Det är ju förresten inte vilken vecka som helst utan LARM-vecka och Linnéa kommer finnas på plats i Linköping tillsammans med några andra sköna Gaianer – kom gärna och snacka arbetsliv och karriär med oss!

Vi ställde några frågor till Linnéa, att vara nyfikna är ju liksom vår grej:

Vad har du för utbildning?
Jag läste datautbildningen Medieteknik på Linköpings universitet.

Hur hamnade du på Gaia?
Jag träffade Gaia på en företagskväll och tyckte det verkade vara ett härligt ställe. Jag hörde av mig till dem och frågade om jag inte kunde få jobba med dem och det ledde till ett exjobb. Ett par år senare dök tillfället upp att komma tillbaka hit.

Vad är typiskt Gaia tycker du?
Det är en avslappnad men ändå ambitiös stämning här. Många olika personligheter gör det till en färggrann och inkluderande arbetsplats.

Gaia utvecklare i Norrköping

Vad gör du en typisk arbetsdag?
Jag börjar ofta med att planera dagen och se vad som har kommit in i mailen. Ibland blir det kundmöten eller planering internt under dagen. Utöver det sitter jag med utveckling och arbete ihop med mina kollegor inom utvecklingsteamen. En del tid blir till programmering och en del tid mer kring att diskutera hur lösningarna ska utvecklas på bästa sätt.

Vad är din drivkraft?
Jag tycker att det är så genuint kul att se när det vi utvecklar kan skapa en bättre arbetssituation för andra. Vi har ju 100% fokus på IT-lösningar, men för kunden handlar det ju om precis tvärtom: att slippa tänka på tekniken. Den ska bara finnas där och hjälpa.

Vill du jobba med Linnéa och resten av vårt team? Vi tar emot ansökningar löpande – kolla in vår karriärsida för att ta reda på mer om vad vi letar efter och hur du ansöker.
Till toppen

Relaterat