Inspirations-föreläsning

Eventet har varit

INSPIRATIONS­FÖRELÄSNING

För att bemästra digitaliseringsvågen är gemensam förståelse och engagemang en avgörande förutsättning. Vi på Gaia erbjuder inspiration, kunskap och förståelse kring digitalisering i form av föreläsningar eller workshops.

Valfri plats

cal
1/1-31/12
Datum
image/svg+xml
08.00-20.00
Klockan
image/svg+xml
31/12
OSA senast

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING ELLER WORKSHOP KRING DIGITALISERING

Vi lever i en tid av omvälvande digitalisering. Att förstå hur förändringen från analogt till digitalt påverkar affären är snart en ren överlevnadsfråga. För att bemästra digitaliseringsvågen och överleva i det nya affärslandskapet är gemensam förståelse och engagemang en avgörande förutsättning.

Vi på Gaia erbjuder inspiration, kunskap och förståelse kring digitalisering i form av föreläsningar eller workshops. Vi anpassar innehållet och omfattningen helt utifrån era behov. Vill ni ha generell inspiration och förståelse kring digitalisering eller mer specifik och kundanpassad kunskap i ett visst område – det avgör ni. Nivån anpassar vi efter målgruppen, om det är under en mer lättsam medarbetar- eller kundaktivitet eller om det handlar om att träffa ledningsgrupp eller specifikt affärsområde.

SKAPA AFFÄRSNYTTA

Vi på Gaia är nyfikna, intresserade och älskar verkligen digitaliseringen. Vi vill inspirera andra att förstå digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Affärsnyttan uppstår först när alla i din organisation förstår, bidrar och använder digitaliseringens möjligheter.

INSPIRATION FÖR ER DIGITALISERINGSRESA

Vi erbjuder er en inspirationsföreläsning för att ge förståelse hur digitaliseringen påverkar hela affärslandskapet och ger tips för vad du bör göra för att komma igång och få en framgångsrik digitaliseringsresa.

Pris: 60-120 minuter 9 000 kronor exkl. moms.

Beställ en inspirationsföreläsning

SKRÄDDARSYTT FÖR ERA BEHOV

För en mer skräddarsydd föreläsning eller workshop skickar vi offert efter att ha diskuterat era behov, målgrupp och omfattning.

 

Inspireras genom att läsa våra 5 tips för en framgångsrik digitalisering eller läs om hur vi ser på digitalt ledarskap.

Har du frågor?

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar!

Antingen kan du skicka in din fråga via knappen nedan, eller höra av dig till Charlotte Hulterstam på 0733-264273 eller charlotte.hulterstam@gaia.se

Charlotte Hulterstam

Marknadschef

Tack, jag kontaktar dig så snart som möjligt!

Kontakta mig