Grattis Cuviva – Cool Vendor in Healthcare enligt Gartner Inc

2020-05-25

Vi vill passa på att gratulera och hylla vår kund och partner Cuviva som blivit utsedda till Cool Vendor in Healthcare Technology i en rapport från världens ledande forsknings- och rådgivningsföretag, Gartner Inc.

 

Vår kund och partner Cuviva digitaliserar med hjärta och hjärna och gör det där som vi hjärtar allra mest, nämligen att använda teknik för att skapa schyssta lösningar som underlättar människors vardag. Cuvivas IoT-lösning gör att äldre och multisjuka kan få den trygga vård, omsorg och omtanke de behöver utan att behöva lämna hemmet.

Vi har tidigare berättat om Borgholmsmodellen, ett fantastiskt exempel på hur Cuvivas lösning underlättat och förbättrat vardagen för äldre vårdtagare men även för vårdgivare på Öland och om du är nyfiken kan du läsa och se rörligt material om hur det fungerar hos Cuviva.

En Cool Vendor är ett företag som uppfyller de tre kriterierna innovativ, impactful och intriguing. Företagen som får utmärkelsen möjliggör för användare att göra saker de inte kunnat göra tidigare, ger eller kommer att ge affärsmässiga möjligheter där tekniken som skapats inte bara används för egen räkning och man har fångat  Gartners intresse under det senaste halvåret.

Genom att utses till Cool Vendor av Gartner Inc blir Cuviva del av en exklusiv skara företag med förmågor och möjligheter att fortsätta resan mot internationell framgång. Det skapar stort värde för alla inblandade, som nuvarande och framtida kunder, investerare, partners och kollegor. Vi applåderar, hurrar och firar lite extra eftersom Cuviva dessutom är det enda europeiska företaget som kvalade in i årets rapport. Hurra!

Vill du veta mer? Cuviva berättar mer om utmärkelsen Cool Vendor här och om är prenumerant du kan läsa rapporten Cool Vendors in Healthcare Technology från Gartner Inc här.

Till toppen

Relaterat