Här sitter vi, var sitter du?

2021-06-08

Under det senaste året har vi fått lära oss att arbeta på nya sätt, med teammedlemmar som jobbar hemifrån och kunder som är spridda över landet. Det har varit en ögonöppnare som fått oss att inse att vi faktiskt kan ha medlemmar i våra team som sitter utanför Östergötland.

 

Är du lite extra vass på Cloud eller IoT och vill jobba med lösningar som befinner sig i absolut framkant? Kanske är du också intresserad av fordonsteknik och kollektivtrafik? Hör då av dig! Nu öppnar vi dörrarna för dig som vill jobba i en innovativ miljö där du får vara med och utveckla den senaste tekniken.

”Vi vet ingen annan aktör som ligger lika långt fram och bryter ny mark som vi gör just nu. Därför har vi insett att vi behöver vidga våra vyer och hitta de bästa utvecklarna, oavsett om de befinner sig i Östergötland eller i andra delar av Sverige” säger Johan Lindén, VD på Gaia.

Du som har känsla för hur digitala lösningar kan underlätta vardagen för människor samtidigt som du får arbeta med det du älskar – programmering och teknik – trivs hos oss på Gaia. Du får vara med och skapa schyssta digitala lösningar som verkligen förändrar. På Gaia jobbar vi med uppdrag i inhouse-team där du och dina kollegor har ansvar för hela kundprojekt. Hos oss är det viktigt med innovation, engagemang och en vilja att se användaren. Men det är minst lika viktigt att få plats med livet, sina drömmar och att utvecklas professionellt. Vi är extra stolta över den prestigelösa stämningen som gör att alla, såväl nyutexaminerad som veteran, kan bidra med både ny kunskap och erfarenhet.

Vad gör Gaia?

Vårt hantverk är att bygga molnbaserade lösningar som knyter samman komplexa system och processer genom att skapa användarvänliga gränssnitt, informationsvisualiseringar och intelligens. Särskilt fokus ligger på lösningar för uppkopplade enheter – IoT – och för insikter, beslutsstöd och intelligens med Data & AI.

Inom IoT utvecklar vi molnlösningar med modeller för digitala tvillingar som samlar, analyserar och reagerar på realtidsinformation. Lösningarna stödjer tillämpningar inom vården, kollektivtrafiken och smart cities. Inom uppdragen har vi byggt upp stor erfarenhet av hantering av enheterna – device management – och distribuerad funktionalitet – edge intelligence.

Våra Data & AI lösningar skapar möjligheter att samla och analysera affärsdata och information som ger insikter för att kunna fatta rätt beslut. Sedan länge har vi skapat lösningar med Business Intelligence för att strukturera och analysera det data som finns i våra kunders affärssystem. Idag har lösningarna flyttat till molnet och kompletterats med AI-tekniker som machine learning och kognitiva tjänster. Det ger möjlighet att analysera och hitta mönster i realtidsinformation, ostrukturerad information och riktigt stora datamängder.

Användaren står i centrum för alla lösningar vi skapar och inom våra uppdrag arbetar vi med flera metoder för att säkerställa bra UX – en bra användarupplevelse. Användargränssnitten utvecklas för flera olika plattformar, oftast används webb eller mobila enheter, men vi arbetar även med chatt, ljud och VR.

 

Läs mer om våra tjänster på vår karriärsida.

 

Till toppen

Relaterat