Hej Michael och välkommen hem till Gaia!

2020-04-06

Från Norrköping till Luleå , Lund, Stockholm, Malmö, Australien och Danmark och sedan Norrköping igen. Vi hälsar vår nya systemutvecklare Michael Hansen välkommen tillbaka till stan.

 

Michael Hansen som pluggat både i Luleå och Lund, jobbat i Öresund, Stockholm, Australien och nu senast i Danmark har precis flyttat tillbaka till hemstaden Norrköping och landat hos oss på Gaia. Vi säger välkommen hem och välkommen till oss på Gaia.

Varför blev det Norrköping?

Jag har inte bott i Sverige på åtta år och längtade tillbaka. Norrköping är en ganska lagom storlek på stad och en fin plats att bo på.  Jag är en idrottande småbarnspappa, det blir mycket tennis, löpning men även en del simning och ibland cykling och då passar Norrköping bra. Blir det tid över blir det även en hel del programmering utanför jobbet. 

Vad gör du på jobbet?

Just nu arbetar jag med verksamhetssystem för Returpack. Jag är systemutvecklare som är inriktad mot backend-utveckling men har även en del kompetens inom BI och databaser.

Du har ju jobbat i många länder, senast i Danmark. Är det stor skillnad på att jobba i Danmark jämfört med i Sverige?

Vi får arbeta mycket mer ostört här än vad vi fick göra i Danmark. Senast kommer jag från stora banker och där arbetade man kortare veckor vilket innebar pressade dagar med mycket möten och snabba byten av kontext.

Jag var del av en stor organisation med allt vad det innebär av omstruktureringar och interna webbkanaler. Vi var åttahundra personer och i Danmark är man mer konfliktbenägen på jobbet.

Här på Gaia har varje konsult två uppdrag att fokusera på, vi är runt fyrtio personer och man arbetar med lugn och konsensus på ett helt annat vis. 

 

Vi tycker det är superkul att Michael ville flytta tillbaka till Norrköping och dessutom bli en del av vårt team. Vill du också jobba med oss? På vår karriärsida kan du läsa mer om vilken kompetens vi söker just nu.

Till toppen

Relaterat