En Gaia-vecka med Kristin Bäck

2019-10-29

Är du nyfiken på vad vi gör om dagarna på Gaia? Vilken tur, för från och med nu tar Gaianerna över Instagram nästan varje vecka så att du kan hänga med oss på jobbet.

 

Framöver kommer du att få möjlighet att följa med våra Gaianer på Instagram Stories. Varje vecka får en av våra medarbetare möjlighet att visa upp sitt Gaia och dela med sig av hur en vardag hos oss kan se ut. Först ut är Kristin Bäck som är systemutvecklare och jobbar mycket med Business Intelligence.

På Gaia är vi alltid nyfikna och vi passade på att ställa några frågor till Kristin:

 

Vad har du för utbildning?
Jag har pluggat Civilingenjör i Medieteknik vid LiU och tog examen 2018.

Hur hamnade du på Gaia?
Jag träffade Gaia tidigt i min utbildning och när det började närma sig examen läste jag på om företaget och blev genast intresserad av det samhällsnyttiga perspektiv som finns i projekten som drivs på Gaia. Därför skickade jag en spontanansökan, och nu är jag här!

Vad är typiskt Gaia tycker du?
Gaia har en vilja att jobba med tekniker som ligger i framkant och att göra det tillsammans med kund. Det finns också en härlig känsla av nyfikenhet hos alla kollegor vilket bidrar till att det är spännande och roligt att jobba tillsammans.

Vad gör du en typisk arbetsdag?
En typisk arbetsdag jobbar jag med bland annat med Business Intelligence i ett projekt vi har med Returpack. Jag har ofta också scrum-möte där vi diskuterar med eller utan kund vad som ska göras härnäst.

Vad är din drivkraft?
Jag blir taggad när det finns ett samhällsnyttigt perspektiv i projektet och när jag ser att kunden får användning för det jag gör.
Det spelar inte jättestor roll exakt vilken teknik jag sitter med för tillfället. Det mesta är kul när man lär sig och att få lära mig nya saker är också en stark drivkraft.

 

Till toppen

Relaterat