BI-UTVECKLARE

En av huvudrollerna i digitaliseringen spelas av data. Eller snarare de insikter vi kan få av data. För att verkligen dra nytta av analysen krävs det en ny syn på BI. Nu undrar vi om du vill vara med och omforma konceptet för BI och börja digitalisera med intelligens?

DIN PROFIL

Just nu söker vi två BI-utvecklare. Som BI-utvecklare på Gaia blir du en del av ett slipat team som är specialiserat på lösningar med:

  • Microsofts SQL Server
  • Azures BI- och analystjänster
  • Power BI

Du förväntas du ha stort intresse för:

  • Datalager- och beslutsstödslösningar
  • Prediktiv analys
  • Visualisering

För att passa i rollen som BI-utvecklare har du några års utvecklingserfarenhet inom Microsofts BI-plattform och att du nu eller i en framtid vill axla rollen som Tech Lead. Vi arbetar uteslutande med Microsofts plattform och vår inriktning är att använda Azure så mycket som möjligt i våra lösningar. Har du erfarenhet av dessa tekniker väger det självklart tungt. Har du dessutom erfarenhet av Machine Learning är det extra intressant.

På Gaia plockar vi hem våra kunduppdrag och arbetar med dem tillsammans inhouse. Hos oss har du och dina kollegor därför ansvar för hela kundprojekt. Du har en tät och viktig dialog med kunder och översätter krav och önskemål till moderna lösningar. Abetet sker i agila team med stort erfarenhetsutbyte.

Förutom det värdesätter vi ditt engagemang och din vilja att växa. Hos oss får du plats med livet, dina drömmar och att utvecklas professionellt.

VI SÖKER DIG

Vi söker dig som är intresserad av och förstår affärsvärdet i BI och hur visuell dataanalys bidrar till en smartare digitalisering hos kunden. Du kommer att arbeta med att bereda och utveckla ETL, data- och analysmodeller och visualiseringar.

Du är drivande i att testa nya lösningar och tekniker, vill samarbeta och dela med dig av din kunskap och du bryr dig verkligen om användaren. Vi hoppas att du också ser att tekniken är en möjliggörare för att leverera riktigt vassa och användbara lösningar.

Arbetsuppgifterna varierar eftersom du jobbar i flera parallella inhouse-uppdrag. Du kan till exempel jobba som utvecklare i ett projekt och som Tech Lead i ett annat. Det ger dig möjlighet att överföra kunskap mellan olika projekt och ger dig omväxlande arbetsdagar. Plus möjlighet att utvecklas inom helt nya områden!

KONTAKT

För mer information om tjänsten kontakta vår affärsområdeschef för Digitala insikter, Hans Ekström på 010 331 99 76 eller hans.ekstrom@gaia.se

ANSÖK IDAG

Skicka in din ansökan senast 19-01-13. Enklast är om du skickar din LinkedIn-profil för en första avstämning, eller så ansöker du med ett personligt brev och meritförteckning om du vill berätta lite mer om dig själv. Skicka till jobb@gaia.se eller kontakta vår konsultchef Åsa Lindberg på telefon 010 331 99 45 eller asa.lindberg@gaia.se. Märk din anmälan med den tjänst du är intresserad av.

VAD GÖR GAIA?

Vi hjälper företag, organisationer och myndigheter att driva sin digitala transformation. Vi utvecklar deras tjänster eller produkter med nya digitala lösningar, smart strategi och avancerad analys. Själva tanken är att det ska vara superenkelt och roligt att använda de nya lösningarna, så att våra kunder blir mer attraktiva hos sina kunder, medarbetare eller medborgare.

Vi kopplas oftast in där andra företag och off-the-shelf-lösningar inte räcker till. Till exempel har vi utvecklat Returpacks affärssystem – det är en unik verksamhet som också kräver en unik lösning. Men vi har också utvecklat en unik app för Kriminalvårdens klienter, en one-of-a-kind digital kartguide till Åres Turistdestination och superavancerade kundportaler. Till våra lösningar använder vi våra kompetenser inom bland annat .NET, SQL, webb, integration, Business Intelligence, analys, UX, AI, IoT och platsdigitalisering. Det kan också vara bra att veta att vi nästan uteslutande jobbar på Microsofts plattform.

På Gaia jobbar ca 45 Gaianer. Våra kontor finns i både Linköping och Norrköping.

Här hittar du Gaias integritetspolicy

Ansök
Till toppen

Fler lediga jobb