Erfaren system­utvecklare

Tillsammans. Det är så vi jobbar på Gaia. Vi plockar hem våra kunduppdrag och arbetar med dem inhouse. Hos oss har du och dina kollegor ansvar för hela kundprojekt. Du har en tät och viktig dialog med kunder och översätter krav och önskemål till moderna systemlösningar. Allt arbete sker i agila inhouse-team med stort erfarenhetsutbyte.

Vi söker dig

Som erfaren systemutvecklare på Gaia arbetar du med helhetslösningar åt stora och små kunder. Våra nya lösningar använder Azure som plattform och har mobila användare spridda över hela världen. Har du erfarenhet inom dessa områden är det självklart mycket värt.

Du är drivande i att testa nya lösningar och tekniker. Vi hoppas att du också ser att tekniken är en möjliggörare för att leverera riktigt vassa lösningar med användarupplevelsen i fokus.

På Gaia tar vi oftast hem våra kunduppdrag och arbetar med dem tillsammans inhouse. Hos oss har du och dina kollegor ansvar för hela kundprojekt. Viljan att samarbeta och dela med dig av din kunskap till dina kollegor är därför avgörande. Du har en tät och viktig dialog med kunder och översätter krav och önskemål till moderna lösningar.

Arbetsuppgifterna varierar eftersom du jobbar i parallella uppdrag, i olika agila team med stort erfarenhetsutbyte. Du kan till exempel jobba som utvecklare i ett projekt och som Tech Lead i ett annat. Det ger dig möjlighet att överföra kunskap mellan olika projekt och ger dig omväxlande arbetsdagar. Plus möjlighet att utvecklas inom helt nya områden!

Förutom det värdesätter vi ditt engagemang och din vilja att växa. Hos oss får du plats med livet, dina drömmar och att utvecklas professionellt.

DIN PROFIL

Just nu söker vi två erfarna systemutvecklare. Vi ser att du har god kunskap om och gärna några års erfarenhet av att jobba med:

  • .NET, C#, ASP.NET i relevanta verktyg

Det är mycket meriterande om du har kunskap och erfarenhet av:

  • Azure PaaS

…men även följande kunskaper och erfarenheter är meriterande:

  • Xamarin, CI/CD, SQL Server, NoSQL, HTML5, Angular, Javascript, Docker
  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning
  • Att leda utvecklingsteam

För att passa i rollen som erfaren systemutvecklare på Gaia har du företrädesvis flera års erfarenhet av att jobba brett inom systemutveckling på .NET-plattformen. Du har en god förståelse för hur man bygger moderna systemlösningar och har gärna koll på allt från lagring och databaser via API’er till gränssnitt byggda för desktop, web eller mobil. Du har intresse av god systemarkitektur och är nyfiken på eller har redan deltagit i projekt som är baserade på micro services- eller serverless-mönster.

Vi är en samling kollegor och vänner med olika egenskaper. På Gaia värdesätter vi en kultur där vi inspirerar och peppar varandra, utöver dina kunskaper är det därför viktigt att du vill vara med och bidra till vår gemenskap – vi ser fram emot att få en ny, skön gaian att hänga med! 

KONTAKT

För mer information om tjänsten kontakta CTO Gustav Gahm på 010 331 99 42 eller gustav.gahm@gaia.se.

Ansök idag!

Skicka in din ansökan senast 19-07-05. Enklast är om du skickar din LinkedIn-profil för en första avstämning, eller så ansöker du med ett personligt brev och meritförteckning om du vill berätta lite mer om dig själv. Skicka till jobb@gaia.se eller kontakta vår konsultchef Åsa Lindberg på telefon 010 331 99 45 eller asa.lindberg@gaia.se. Märk din anmälan med den tjänst du är intresserad av.

VAD GÖR GAIA?

Vi hjälper företag, organisationer och myndigheter att driva sin digitala transformation. Vi utvecklar deras tjänster eller produkter med nya digitala lösningar, smart strategi och avancerad analys. Själva tanken är att det ska vara superenkelt och roligt att använda de nya lösningarna, så att våra kunder blir mer attraktiva hos sina kunder, medarbetare eller medborgare.

Vi kopplas oftast in där andra företag och off-the-shelf-lösningar inte räcker till. Till exempel har vi utvecklat Returpacks affärssystem – det är en unik verksamhet som också kräver en unik lösning. Men vi har också utvecklat en unik app för Kriminalvårdens klienter, en one-of-a-kind digital kartguide till Åres Turistdestination och superavancerade kundportaler. Till våra lösningar använder vi våra kompetenser inom bland annat .NET, SQL, webb, integration, Business Intelligence, analys, UX, AI, IoT och platsdigitalisering. Det kan också vara bra att veta att vi nästan uteslutande jobbar på Microsofts plattform.

På Gaia jobbar ca 45 Gaianer. Våra kontor finns i både Linköping och Norrköping.

Här hittar du Gaias integritetspolicy

Ansök
Till toppen

Fler lediga jobb