Exjobb på Gaia

Är du intresserad av 3D-teknik, AR, Mixed Reality, Machine Learning, AI eller andra kognitiva tjänster och ska göra ditt exjobb?

Förslag på examensarbete

Dags för exjobb? Vi har två aktuella huvudspår:

  • 3D-teknik/AR/Mixed Reality – vi ser ett ökat behov av 3D och möjligheten att skapa gränssnitt kopplat till en virtuell miljö. Det finns idag spännande och ny teknik som vi vill utforska för att i längden kunna utveckla nya produkter och tjänster.
  • Machine Learning/AI/andra kognitiva tjänster – även här ser vi ett ökat behov av att till exempel kunna nyttja AI och Machine Learning genom att väva in det i befintliga verksamhetsfunktioner och utforska på vilket sätt de kan nyttjas.

Låter det intressant? Vi är öppna för att diskutera förslag och ser gärna att du kommer med egna idéer och tankar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som läser civilingenjör inom data- och medieteknik, IT, systemvetenskap, statistik, Business Intelligence eller elektroteknik. Du utvecklar både för webb och mobilt.

Du får gärna vara nyfiken på att testa nya lösningar och tekniker, gilla samarbete och vilja dela med dig av din kunskap. Vi ser allra helst att du jobbar i par med en annan student.

Vad erbjuder vi?

Förutom en arbetsplats på våra fina kontor i Linköping eller Norrköping, erbjuder vi handledning och viss ersättning. Men vi bjuder även på ett mycket fint, peppigt och nyfiket gäng kollegor. Vi har en mängd erfarenheter och kunskap som vi gärna delar med oss av. Vi värdesätter ditt engagemang och din vilja att utvecklas. Hos oss får du plats med livet, dina drömmar och att växa professionellt.

Så ansöker du

För mer information och diskussioner kring olika exjobbs kontakta vår Head of Innovation Björn Götestrand bjorn.gotestrand@gaia.se , 010 331 99 44. Det är även till Björn du skickar din ansökan, inkl CV och betygsutdrag.

VAD GÖR GAIA?

Vi hjälper företag, organisationer och myndigheter att driva sin digitalisering. Vi utvecklar deras tjänster eller produkter med nya digitala lösningar, smart analys, kreativ UX och schysst innehåll. Själva tanken är att det ska vara superenkelt och roligt att använda de nya lösningarna, så att våra kunder blir mer attraktiva hos sina kunder, medarbetare eller medborgare.

Vi kopplas oftast in där andra företag och off-the-shelf-lösningar inte räcker till. Till exempel har vi utvecklat Returpacks affärssystem – det är en unik verksamhet som också kräver en unik lösning. Men vi har också utvecklat en unik app för Kriminalvårdens klienter, en one-of-a-kind digital kartguide till Åres Turistdestination och en superavancerad kundportal till BillerudKorsnäs. Till våra lösningar använder vi våra kompetenser inom bland annat .NET, SQL, webb, integration, Business Intelligence, statistik, analys, UX, AI, IoT, visualisering, film och content. Det kan också vara bra att veta att vi nästan uteslutande jobbar på Microsofts plattform.

På Gaia jobbar ca 60 Gaianer. Våra kontor finns i både Linköping och Norrköping. På fikarasterna pratar vi om musik, Netflix-serier, jämställdhet, löpning, mat och kattungar. Eller hundvalpar.

Ansök

Kontaktperson

Björn Götestrand

Head of Innovation

Till toppen

Fler lediga jobb