Innovativ System­utvecklare

Välkommen till Gaia! I snart 25 år har vi jobbat med att göra våra kunders digitala grejer smarta, snygga och enkla att både fatta och älska. Vi drivs av nyfikenhet, hjärta och engagemang och en tro på att teknik är fantastisk, men bara som möjliggörare för att skapa vettiga och schyssta lösningar.

På Gaia får vi utvecklas – och bidra till att utveckla affären. Vi uppmuntras att lära nytt, ta till oss av andra eller varandra. Tillsammans bygger vi nytt och schysst. Vi är ett gäng som backar och peppar varandra för att tillsammans utveckla de allra bästa lösningarna.

INNOVATIV SYSTEMUTVECKLARE

Som innovativ systemutvecklare på Gaia arbetar du med helhetslösningar åt stora och små kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för hela projektet. Du har en tät och viktig dialog med kunder och översätter krav och önskemål till moderna systemlösningar. Allt arbete sker i agila team av kompetenta Gaianer.

Vårt fokus är att skapa schyssta digitala användarupplevelser med allt ifrån design och UX till systemutveckling och avancerad analys. Våra nya lösningar använder Azure som plattform och har mobila användare spridda över hela världen. Har du erfarenhet inom dessa områden är det självklart mycket värt.

Arbetsuppgifterna varierar eftersom du jobbar i flera parallella uppdrag. Du kan till exempel jobba som utvecklare i ett projekt och som tech lead i ett annat. Det ger dig möjlighet att överföra kunskap mellan olika projekt och ger dig omväxlande arbetsdagar.

DIN PROFIL

För att passa i rollen som innovativ systemutvecklare på Gaia har du företrädesvis flera års erfarenhet av att jobba brett inom systemutveckling på .NET-plattformen. Du har en god förståelse för hur man bygger moderna systemlösningar och har gärna koll på allt från lagring och databaser via API’er till gränssnitt byggda för desktop, web eller mobil. Du har intresse av god systemarkitektur och är nyfiken på eller har redan deltagit i projekt som är baserade på micro services- eller serverless-mönster.

Tillsammans med övriga i teamet delar du intresset av att skapa långsiktiga kundrelationer med stor kundnytta i kombination med ett högt engagemang för teamets framgång och välbefinnande.

Vi ser att du har god kunskap om och gärna några års erfarenhet av att jobba med:

  • .NET, C#, ASP.NET i relevanta verktyg

Det är mycket meriterande om du har kunskap och erfarenhet av:

  • Azure PaaS

…men även följande kunskaper och erfarenheter är meriterande:

  • Xamarin, CI/CD, SQL Server, NoSQL, HTML5, Javascript, Docker
  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning
  • Att leda utvecklingsteam

Vi söker dig

Vi söker dig som är drivande i att testa nya lösningar och tekniker, vill samarbeta och dela med dig av din kunskap och att du verkligen bryr dig om användaren. Vi hoppas att du också ser att tekniken är en möjliggörare för att leverera riktigt vassa och användbara lösningar.

I gengäld bjuder vi på ett mycket fint och nyfiket gäng kollegor som alltid kommer att backa och peppa dig och bidra till att tillsammans utveckla de alla bästa lösningarna. Vi har en mängd erfarenheter och kunskap som vi gärna delar med oss av. Vi värdesätter ditt engagemang och din vilja att växa. Hos oss får du plats med livet, dina drömmar och att utvecklas professionellt. Tillsammans skapar vi riktigt schyssta digitala lösningar som förändrar.

KONTAKT

För mer information om tjänsten kontakta Senior Systemarkitekt Fredrik Knutson på 010 331 99 43 eller fredrik.knutson@gaia.se

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan! Enklast är om du skickar din LinkedIn-profil för en första avstämning, eller så ansöker du med ett personligt brev och meritförteckning om du vill berätta lite mer om dig själv. Skicka till jobb@gaia.se eller kontakta vår konsultchef Åsa Lindberg på telefon 010 331 99 45 eller asa.lindberg@gaia.se. Märk din anmälan med den tjänst du är intresserad av.

VAD GÖR GAIA?

Vi hjälper företag, organisationer och myndigheter att driva sin digitalisering. Vi utvecklar deras tjänster eller produkter med nya digitala lösningar, smart analys, kreativ UX och schysst innehåll. Själva tanken är att det ska vara superenkelt och roligt att använda de nya lösningarna, så att våra kunder blir mer attraktiva hos sina kunder, medarbetare eller medborgare.

Vi kopplas oftast in där andra företag och off-the-shelf-lösningar inte räcker till. Till exempel har vi utvecklat Returpacks affärssystem – det är en unik verksamhet som också kräver en unik lösning. Men vi har också utvecklat en unik app för Kriminalvårdens klienter, en one-of-a-kind digital kartguide till Åres Turistdestination och en superavancerad kundportal till BillerudKorsnäs. Till våra lösningar använder vi våra kompetenser inom bland annat .NET, SQL, webb, integration, Business Intelligence, statistik, analys, UX, AI, IoT, visualisering, film och content. Det kan också vara bra att veta att vi nästan uteslutande jobbar på Microsofts plattform.

På Gaia jobbar ca 60 Gaianer. Våra kontor finns i både Linköping och Norrköping.

Här hittar du Gaias integritetspolicy

Ansök
Till toppen

Fler lediga jobb