Säljare av SaaS-lösning för Public Transport

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får förändra kollektivtrafikbranschen och Gaia som företag? Nu söker vi dig som drivs av att skapa långsiktiga affärsrelationer och vill vara med och forma vår framtida säljorganisation.

 

Under de senaste åren har Gaia etablerat sig som en aktör för informations- och realtidshantering inom kollektivtrafiken. Vår lösning heter Gaia Public Transport (GPT) och erbjuds som en SaaS-tjänst (Software-as-a-Service) till trafikhuvudmän och operatörer. GPT har fått mycket uppmärksamhet hos våra nationella aktörer men börjar även göra avtryck utomlands. Lösningen belastas inte av arv från äldre system utan har skapats från grunden i molnet och baseras på den senaste tekniken för uppkopplade och distribuerade IoT-plattformar. Idag erbjuder vi funktioner för passagerarinformation och förarstöd ombord på fordon, samt trafikledningsfunktioner för huvudmän och operatörer.

Vi vill nu utöka vårt försäljningsteam och söker dig som vill vara med på en spännande förändring av både kollektivtrafikbranschen i stort och Gaia som företag.

Vilka är Gaia?

Gaia grundades redan 1994 och har snart 30 framgångsrika år som konsultbolag med inriktning mot att skapa systemlösningar för flera olika branscher och verksamheter. Satsningen på Public Transport är en tillväxtresa för Gaia och idag läggs alla våra resurser inom försäljning och marknadsföring på Gaia Public Transport.

Förutsättningar och fokus idag:

  • Vår marknadsföring är helt kopplad till vårt försäljningsarbete och innehållet anpassas till pågående kunddialoger
  • Vi har en ny digital webbkanal för GPT som lanseras under Q1
  • Vårt försäljningsteam består bland annat av ägarna i Gaia och engagemanget är 100%-igt
  • Vi kan snabbt skala upp leveranser och produktutveckling vid behov med de 30 systemutvecklare som arbetar på Gaia idag
  • Affärerna består både av produkt och konsultinsatser då kundernas totala IT-miljö innefattar många olika lösningar och flera hundra fordon. Gaia har mer än 25 års erfarenhet av att skapa lösningar med sådana förutsättningar.
  • GPT är en state-of-the-art-lösning utvecklad på Microsofts molnplattform Azure

Du kan se mer av vår produkt på Gaia Public Transport – YouTube

Vem är du?

  • Du är en säljare som prioriterar att bygga nätverk och skapa långa relationer snarare än affärer med snabba avslut. Branschen är styrd av offentliga upphandlingar och mycket av försäljningsarbetet sker innan själva anbudet.
  • Du har sannolikt erfarenhet av kollektivtrafikbranschen och ett etablerat kontaktnät. Våra kontor finns i Norrköping och Linköping, men vi ser att du kan bo och verka från någon annan ort i landet.
  • Du kommer vara med och forma vår framtida säljorganisation och vårda kontakterna med både nya och befintliga kunder. Just nu är vårt fokus Sverige och Norden, men vi ser att vi relativt snart kommer vara en internationell aktör.

Ansök

Vår ambition är att tillsätta tjänsten någon gång under andra halvåret, förmodligen närmare årsskiftet.

Vill du veta mer eller lämna en ansökan så kontakta vår VD Johan Lindén på johan.linden@gaia.se eller på telefon 010-331 99 66.

 

Ansök
Till toppen

Fler lediga jobb