ERFAREN WEBB­UTVECKLARE

Som erfaren webbutvecklare på Gaia kommer du att arbeta med helhetslösningar åt såväl stora som små kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för hela projektet. Du har en tät dialog med kunder och översätter krav och önskemål till moderna webblösningar inom olika användningsområden. Allt arbete sker i agila team av kompetenta Gaianer.

 

Arbetsuppgifterna kommer variera då du kommer att delta i olika uppdrag parallellt, detta ger dig möjlighet att överföra kunskap mellan olika projekt och ger dig omväxlande arbetsdagar. Finns det intresse erbjuder Gaia dig chansen att arbeta i våra andra affärsområden vilket  ger dig möjlighet att utvecklas inom flera områden.

DIN PROFIL

För att passa i rollen som erfaren webbutvecklare på Gaia har du flera års erfarenhet av att jobba brett inom webbutveckling. Du har en god förståelse för hur man bygger moderna webblösningar och behärskar alla områden, från drift, cachening, skalning, API-design till javascript-drivna frontends. En relevant högskole- eller universitetsutbildning är meriterande.

Tillsammans med övriga i teamet delar du intresset av att skapa långsiktiga kundrelationer med stor kundnytta i kombination med ett högt engagemang för teamets framgång och välbefinnande.

Vi ser att du har kunskap och erfarenhet av:

JavaScript, HTML 5, CSS, TFS / VSO / Git

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av:

Azure, IIS, Node.js, UX, Agil utveckling, t ex Scrum, TypeScript, LESS / SASS, ASP.net MVC och C#, Angular 1 och 2, Grunt och Gulp, Mobilitet (Responsivitet men även PhoneGap), Wordpress, SQL Server

Sammanfattningsvis:
  • Du har djup kunskap om webbutveckling
  • Stor vana och stort intresse av att jobba tillsammans med kund i utveckling
  • Vill arbeta tillsammans med grymma kollegor och kunder

OM GAIA

Gaia är konsultbolaget som kan erbjuda allt från en digitalbyrå till det nästa inom Internet of Things, Avancerad analys och kundanpassade system. På Gaia jobbar ca 60 Gaianer, varav cirka hälften jobbar med system- och webbutveckling. Våra kunder anlitar oss med ett löfte om högsta kvalité och engagerade medarbetare. För att leva upp till våra kunders högt ställda förväntningar krävs marknadens bästa medarbetare, det vet vi och det är därför vi gör allt för att vara marknadens mest attraktiva arbetsgivare! På Gaia jobbar vi tillsammans och har en härlig teamkänsla. Varje morgon samlas alla för frukost och finns det något att fira så gör vi det, gärna tillsammans med kunderna!

Gaia finns både i Linköping och Norrköping i nya fräscha lokaler som uppmanar till kreativitet!

Anmäl ditt intresse idag!

Vi har ofta ett löpande behov, så vänta inte med att anmäla ditt intresse! Välkommen att skicka din anmälan, gärna med personligt brev och meritförteckning, till jobb@gaia.se eller hör av dig till vår konsultchef Åsa Lindberg på telefon 011 – 26 42 95 eller asa.lindberg@gaia.se

Märk din anmälan med den tjänst du är intresserad av.

Ansök
Till toppen

Fler lediga jobb