SYSTEMARKITEKT

Som systemarkitekt på Gaia kommer du att arbeta med helhetslösningar åt såväl stora som små kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för hela projekt. Du har en tät dialog med kunden och översätter deras krav till arkitektur för systemlösningar inom skiftande områden. Allt arbete sker i agila team tillsammans med kompetenta Gaianer.

 

Arbetsuppgifterna kommer variera då du kommer att delta i olika uppdrag parallellt, detta ger dig möjlighet att överföra kunskap mellan olika projekt och ger dig omväxlande arbetsdagar. Finns det intresse erbjuder Gaia dig chansen att arbeta i flera affärsområden och ger dig möjlighet att utvecklas inom dessa.

DIN PROFIL

För att passa i rollen som systemarkitekt på Gaia har du lång erfarenhet av att jobba med systemutveckling och har lätt för att omsätta komplexa systemkrav, både funktionella och icke funktionella, i lösningsförslag som kan kommuniceras med både kund och kollegor. Du hittar rätt balans mellan kunders krav, skalbarhet och förvaltningsbarhet i de lösningar du tar fram. Du uppskattar möjligheterna till kundkontakt som ges i denna roll där du är med i alla skeden – från försäljning till implementation och förvaltning.

Tillsammans med övriga i teamet delar du intresset av att skapa långsiktiga kundrelationer med stor kundnytta i kombination med ett högt engagemang för teamets framgång och välbefinnande.

Vi ser att du har kunskap och erfarenhet av:
  • Agil systemutveckling på .net plattformen
  • Modern webbutveckling
  • Azure
Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av:
  • Kravanalys
  • Verksamhetskartläggning
  • Vana av dokumentation och av att uttrycka sig i skrift
Sammanfattningsvis:
  • Du har lång erfarenhet av systemutveckling
  • Du är kreativ och intresserad av att hitta lösningar
  • Har god vana av kundkontakter
  • Vill arbeta tillsammans med grymma kollegor och kunder

OM GAIA

Gaia är konsultbolaget som kan erbjuda allt från en digitalbyrå till det nästa inom Internet of Things, Avancerad analys och kundanpassade system. På Gaia jobbar ca 60 Gaianer, varav cirka hälften jobbar med system- och webbutveckling. Våra kunder anlitar oss med ett löfte om högsta kvalité och engagerade medarbetare. För att leva upp till våra kunders högt ställda förväntningar krävs marknadens bästa medarbetare, det vet vi och det är därför vi gör allt för att vara marknadens mest attraktiva arbetsgivare! På Gaia jobbar vi tillsammans och har en härlig teamkänsla. Varje morgon samlas alla för frukost och finns det något att fira så gör vi det, gärna tillsammans med kunderna!

Gaia finns både i Linköping och Norrköping i nya fräscha lokaler som uppmanar till kreativitet!

Anmäl ditt intresse idag!

Vi har ofta ett löpande behov, så vänta inte med att anmäla ditt intresse! Välkommen att skicka din anmälan, gärna med personligt brev och meritförteckning, till jobb@gaia.se eller hör av dig till vår konsultchef Åsa Lindberg på telefon 011 – 26 42 95 eller asa.lindberg@gaia.se.

Märk din anmälan med den tjänst du är intresserad av.

Ansök
Till toppen

Fler lediga jobb