Systemarkitekt

Tillsammans. Det är så vi jobbar på Gaia. Vi plockar vi hem våra kunduppdrag och arbetar med dem inhouse. Hos oss har du och dina kollegor ansvar för hela kundprojekt. Du har en tät och viktig dialog med kunder och översätter krav och önskemål till moderna systemlösningar. Allt arbete sker i agila inhouse-team med stort erfarenhetsutbyte.

Vi söker dig

Som systemarkitekt på Gaia arbetar du med helhetslösningar åt såväl stora som små kunder. Du har en tät dialog med kunden och översätter deras krav till arkitektur för systemlösningar inom skiftande områden. Allt arbete sker i agila team tillsammans med kompetenta Gaianer.

Därför söker vi dig som är drivande i att testa nya lösningar och tekniker, vill samarbeta och dela med dig av din kunskap och att du verkligen bryr dig om användaren. Vi hoppas att du också ser att tekniken är en möjliggörare för att leverera riktigt vassa och användbara lösningar.

Arbetsuppgifterna varierar eftersom du deltar i olika uppdrag parallellt, det ger dig möjlighet att överföra kunskap mellan olika projekt och ger dig omväxlande arbetsdagar. Finns det intresse erbjuder Gaia dig chansen att arbeta i flera affärsområden och ger dig möjlighet att utvecklas inom dessa.

Din profil

För att passa i rollen som systemarkitekt på Gaia har du lång erfarenhet av att jobba med systemutveckling och har lätt för att omsätta komplexa systemkrav, både funktionella och icke funktionella, i lösningsförslag som kan kommuniceras med både kund och kollegor. Du hittar rätt balans mellan kunders krav, skalbarhet och förvaltningsbarhet i de lösningar du tar fram. Du uppskattar möjligheterna till kundkontakt som ges i denna roll där du är med i alla skeden – från försäljning till implementation och förvaltning.

Vi ser att du har kunskap och erfarenhet av:
  • Agil systemutveckling på .net plattformen
  • Modern webbutveckling
  • Azure
Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av:
  • Kravanalys
  • Verksamhetskartläggning
  • Vana av dokumentation och av att uttrycka sig i skrift
Sammanfattningsvis:
  • Du har lång erfarenhet av systemutveckling
  • Du är kreativ och intresserad av att hitta lösningar
  • Har god vana av kundkontakter
  • Vill arbeta tillsammans med grymma kollegor och kunder

Tillsammans med övriga i teamet delar du intresset av att skapa långsiktiga kundrelationer med stor kundnytta i kombination med ett högt engagemang för teamets framgång och välbefinnande.

Förutom det värdesätter vi ditt engagemang och din vilja att växa. Hos oss får du plats med livet, dina drömmar och att utvecklas professionellt.

VAD GÖR GAIA?

På Gaia hjälper vi våra kunder med digital transformation. Våra kunders utmaningar är även våra och i vissa fall även några av samhällets största utmaningar. Med vår långa erfarenhet av digitalisering och djupa kompetens inom systemutveckling är vi med och hjälper våra kunder att ligga i digital framkant inom sin bransch.

För att vi på Gaia ska vara relevanta för våra kunder, så behöver även vi ligga i framkant inom vår bransch. Vi måste vara experter på teknik som t.ex. IOT, Cloud och AI, men vi måste också förstå kundens behov för att åstadkomma riktig förändring. Vårt arbetssätt är en förutsättning för att skapa den förståelsen. Gaia levererar lösningar, inte resurser. Varje medarbetare hos oss tillhör ett eller flera team där man dagligen stöttar och lär sig av varandra. Samtidigt har vi ett stort fokus på individen och dess personliga utveckling. Våra team jobbar oftast inhouse, men i nära samarbete med kunden – digitalt eller genom kundbesök.

Till skillnad från andra konsultbolag, så jobbar vi tillsammans dagligen. Vi är en härlig samling kollegor och vänner med olika egenskaper. På Gaia värdesätter vi en kultur där vi inspirerar och peppar varandra. Vi har inga hjältar på Gaia, men vi jobbar i team av superhjältar. Superhjältar som jobbar kontorstid och utan dress code. Just code.

På Gaia jobbar ca 45 Gaianer. Våra kontor finns i både Linköping och Norrköping.

Här hittar du Gaias integritetspolicy

ANSÖK IDAG

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan! Enklast är om du skickar din LinkedIn-profil för en första avstämning, eller så ansöker du med ett personligt brev och meritförteckning om du vill berätta lite mer om dig själv. Skicka till jobb@gaia.se eller kontakta vår konsultchef Åsa Lindberg på telefon 010 331 99 45 eller asa.lindberg@gaia.se. Märk din anmälan med den tjänst du är intresserad av.

Ansök
Till toppen

Fler lediga jobb