AI & maskininlärning

Digitalisera med AI.

Digitalisera med AI

Oavsett om du utvecklar morgondagens smarta tjänst eller skapar en personlig kundupplevelse, kan AI skynda på din digitala transformation. I och med molnteknik och nya utvecklingsverktyg är det möjligt att testa AI på helt nya sätt.

Kognitiva tjänster

Genom att implementera AI i din verksamhet kan du redan idag ta stora kliv i den digitala transformationen. Integrera intelligenta algoritmer med dina appar, webbplatser och robotar för att se, höra, tala, förstå och tolka användarnas behov genom naturlig kommunikation.

Botar

Engagera dina användare på en helt ny nivå genom att föra samman Cognitive Services-API:er och Bot Framework. Skapa en robot som återspeglar ditt varumärke, svarar på kundernas vanligaste frågor och skickar vidare ärendet till en mänsklig operatör om det behövs.

Maskininlärning

Maskininlärning (Machine Learning) kallas den process där man applicerar algoritmer på data för att hitta olika typer av mönster som ofta är mycket svåra att upptäcka med hjälp av tabeller och grafer. Maskininlärning har länge använts inom den akademiska världen men används numera i princip i alla industrier. Det finns många tillämpningar där maskininlärning är väldigt användbart, till exempel i de fall där man samlar in stora mängder av data från sensorer (ofta förknippat med IoT), när man har behov av realtidsanalys eller när man har många attribut som man vill analysera parallellt.

Hans Ekström

Affärsområdeschef Digitala insikter

Tack, jag kontaktar dig så snart som möjligt!

Kontakta mig