Systemlösningar & molnplattform

Alla kan nyttja digitaliseringen för att bli bättre.

Hur kan du bli bättre?

Alla kan nyttja digitaliseringen för att bli enklare, bättre och mer kundorienterad. Med både beprövad och helt ny teknik hjälper vi dig att utveckla den där smarta webbplatsen, kundportalen, tjänsten eller appen. Vi kan också integrera dina system så att upplevelsen av dig blir mer enhetlig och attraktiv.

Kundportal

Även en utpräglad B2B-aktör behöver idag vara minst lika attraktiv i de digitala kanalerna som i de fysiska, för att maximera sin kundnytta och kundupplevelse. Speciellt när kraven på tillgänglighet är höga och kunderna är många eller globala.
Med hjälp av en kundportal kan du förenkla, effektivisera och förbättra upplevelsen och samarbetet mellan dina kunder och medarbetare. Fokus på transparens, service och användbarhet genererar dessutom merförsäljning. Vi på Gaia kan skapa en webbportal eller app helt anpassad efter era kunders och er verksamhets behov där vi integrerar era olika verksamhetssystem och datakällor.

Webb & app

På Gaia ser vi webb och app som ett naturligt sätt att tillgängliggöra sin verksamhet för kunder, anställda och partners. Det hänger ihop med dagens krav på tillgänglighet. Vi öppnar upp funktionerna i er verksamhet och gör dem tillgängliga även utanför företagets väggar. Det kan handla om allt från försäljning och kundservice till leveranssäkerhet, produktion och processer.
Med strömlinjeformade tjänster och lösningar för mobila enheter blir det möjligt att bygga lojala band och knyta kunder, partner och anställda till sig.

Augmented Reality

Augmented Reality skapar helt nya möjligheter för den professionella användaren. Den underlättar vardagen både genom enklare vägledning på distans och som visuellt verktyg vid utbildning och instruktioner.

Med hjälp av speciella glasögon kan vi blanda in virtuella tredimensionella objekt i den verklighet vi ser omkring oss. Dessa virtuella objekt kan bära och visualisera information kopplad till bakomliggande verksamhetssystem såsom datalager, förvaltnings- och affärssystem. Det innebär att vi kan skapa nya sätta att konsumera information, plus att vi kan styra vår omgivning på ett sätt som är lättare att förstå, även för den tredimensionella fysiska människan. Möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter gränser.

Johan Lindén

VD

Tack, jag kontaktar dig så snart som möjligt!

Kontakta mig