Grattis Gaia 25 år!

2019-03-01

För ett kvarts sekel sedan startade Åke Rolf och Nils Lagnström ett nytt norrköpingsföretag - Gaia!

Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess, men Gaia står kvar. Vi är både glada och stolta över att fira 25 år. Det är inte många företag i vår bransch som har så många år på nacken.

Vi tycker själva att vi har gjort ett jädra bra jobb. Vägen har inte alltid varit spikrak, men vi har aldrig backat från vår kärna. En kärna som består av en sann vilja att utvecklas och hjälpa våra kunder att utvecklas. Den här drivkraften räcker längre än alla världens buzz word och trender.

Perspektiv

Och nu, när vi ser tillbaka på ett kvarts sekel kan vi ha lite perspektiv på saker och ting. Vi kan se hur tekniken har utvecklats och att det har gått väldigt fort. Ibland fnittrar vi lite åt alla fula teknikprylar som har passerat och kan fundera en del på hur det kommer att se ut framöver. Vi kan se hur efterfrågan och trycket på vår kunskap och erfarenhet har ökat. Världen håller på att digitaliseras – precis som den har gjort ända sedan världens första dator, Z1, byggdes år 1936.

Vi kan också konstatera att det är vi, Gaianerna, som är själva kärnan. Det är vi som står för drivkraften. Nu vilar vi stolta och självklara i känslan över det vi har åstadkommit och ser med tillförsikt fram emot kommande 25 år.

Så länge Gaia är Gaia behåller vi vår nerv och vårt fokus på ärlig utveckling för allas vä och ve.

Gaia i ungdomens vår

Varsågod: ett smakprov på hur vår allra första hemsida såg ut. Fin!

Gaias hemsida från 1996

 

Charlotte Hulterstam

Marknadschef

Tack, jag kontaktar dig så snart som möjligt!

Kontakta mig

Till toppen

Relaterat