Vi söker INNOVATIV SYSTEM­UTVECKLARE

2018-04-11

Välkommen till Gaia! I snart 25 år har vi jobbat med att göra våra kunders digitala grejer smarta, snygga och enkla att både fatta och älska. Vi drivs av nyfikenhet, hjärta och engagemang och en tro på att teknik är fantastisk, men bara som möjliggörare för att skapa vettiga och schyssta lösningar.

På Gaia får vi utvecklas – och bidra till att utveckla affären. Vi uppmuntras att lära nytt, ta till oss av andra eller varandra. Tillsammans bygger vi nytt och schysst. Vi är ett gäng som backar och peppar varandra för att tillsammans utveckla de allra bästa lösningarna.

INNOVATIV SYSTEMUTVECKLARE

Som innovativ systemutvecklare på Gaia arbetar du med helhetslösningar åt stora och små kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för hela projektet. Du har en tät och viktig dialog med kunder och översätter krav och önskemål till moderna systemlösningar. Allt arbete sker i agila team av kompetenta Gaianer.

Vårt fokus är att skapa schyssta digitala användarupplevelser med allt ifrån design och UX till systemutveckling och avancerad analys. Våra nya lösningar använder Azure som plattform och har mobila användare spridda över hela världen. Har du erfarenhet inom dessa områden är det självklart mycket värt.

Arbetsuppgifterna varierar eftersom du jobbar i flera parallella uppdrag. Du kan till exempel jobba som utvecklare i ett projekt och som tech lead i ett annat. Det ger dig möjlighet att överföra kunskap mellan olika projekt och ger dig omväxlande arbetsdagar.

Mer om tjänsten och vad Gaia kan erbjuda dig hittar du på vår karriärsida >>

OBS!

Senaste ansökningsdag är 20 april.

 

Charlotte Hulterstam

Marknadschef

Tack, jag kontaktar dig så snart som möjligt!

Kontakta mig

Till toppen

Relaterat