Om Gaia

Vi är ett gäng som inspirerar och peppar varandra. Vi drivs av nyfikenhet, hjärta och engagemang. Tillsammans bygger vi innovativt och schysst.

Blogg Tjänster

Det här är vi

Välkommen till Gaia! I snart 25 år har vi jobbat med att göra våra kunders digitala grejer smarta, snygga och enkla att både fatta och älska. Vi drivs av nyfikenhet, hjärta och engagemang och en tro på att teknik är fantastisk, men bara som möjliggörare för att skapa vettiga och schyssta lösningar.

Gaianerna

Här är vi!

Slumpa
Gaian
Om_oss_lila_gustav
Att vara en gaian!
Vi är en härlig mix av olika personligheter som utbyter och tar del av varandras kunskap, vi umgås tillsammans över frukost varje morgon och hittar på olika aktiviteter där alla får vara med.
Att vara en gaian!
Vi är en härlig mix av olika personligheter som utbyter och tar del av varandras kunskap, vi umgås tillsammans över frukost varje morgon och hittar på olika aktiviteter där alla får vara med.

Erik Dickens

"När vi är många med olika bakgrund och kompetens blir möten mer dynamiska. Inte bara arbetsmässigt utan även socialt."

Nina Sebring

"Kunskapen som finns på kurser är så otroligt bred men när man delar med sig av den kan man filtrera utefter det område vi jobbar inom."

Edin Katardzic

"Hade vi inte haft frukost på Gaia hade jag definitivt varit mer grinig på morgonen."

Linda Månsson

"Rundpingisen är det ultimata avbrottet som ger en lite spring i benen"

Vår drivkraft

Att förstå och behärska den digitala världen kräver intresse och kunskap, att verkligen erövra den kräver mod och en stark vilja att utvecklas och ligga steget före.

Grunden i Gaia är inte, som en kanske kan tro, ettor och nollor. Snarare en utvecklingskraft som grundar sig i en stark tro på att nyfikenhet, rörlighet och att helhjärtat engagemang föder de bästa lösningarna. Vi är riktigt vassa på digital teknik – vi kan den, vi förstår den och vi levererar varje dag lösningar som stärker våra kunders affär. Men vi nöjer oss inte med det. Vi vill bli en nationell föregångare och inspiratör som driver den digitala utvecklingen framåt och åstadkommer bestående förändringar, inte bara för våra kunder, utan för samhället i stort. Det är vår drivkraft, vår mission och vårt mål.

2
kontor
45
anställda
1
miljon skills

Följ oss på sociala medier!