Om Gaia

Idag handlar allt om att bygga relationer, skapa förtroende och bjuda på kunskap. Men också om att vara äkta. Det passar oss rätt bra. För det är så vi är. Och det är så vi jobbar.

Blogg Tjänster

Det här är vi

Vi är en digitaliseringsbyrå som brinner för att göra våra kunders affärer smartare. Hos oss jobbar utvecklare, kreatörer och visionärer med att skapa framtidssäkra och samhällssmarta plattformar. Vi är en schysst blandning personer och kompetenser som tycker om att jobba tillsammans.

Gaianerna

Här är vi!

Slumpa
Gaian
Om_oss_lila_gustav
Att vara en gaian!
Vi är en härlig mix av olika personligheter som utbyter och tar del av varandras kunskap, vi umgås tillsammans över frukost varje morgon och hittar på olika aktiviteter där alla får vara med.
Att vara en gaian!
Vi är en härlig mix av olika personligheter som utbyter och tar del av varandras kunskap, vi umgås tillsammans över frukost varje morgon och hittar på olika aktiviteter där alla får vara med.

Erik Dickens

"När vi är många med olika bakgrund och kompetens blir möten mer dynamiska. Inte bara arbetsmässigt utan även socialt."

Nina Sebring

"Kunskapen som finns på kurser är så otroligt bred men när man delar med sig av den kan man filtrera utefter det område vi jobbar inom."

Edin Katardzic

"Hade vi inte haft frukost på Gaia hade jag definitivt varit mer grinig på morgonen."

Josefin Lidh

"Man ser fram emot pingisen på eftermiddagen när man börjar bli lite mosig i huvudet. Det gör att man taggar till!"

Vår drivkraft

Att förstå och behärska den digitala världen kräver intresse och kunskap, att verkligen erövra den kräver mod och en stark vilja att utvecklas och ligga steget före.

Grunden i Gaia är inte, som en kanske kan tro, ettor och nollor. Snarare en utvecklingskraft som grundar sig i en stark tro på att nyfikenhet, rörlighet och att helhjärtat engagemang föder de bästa lösningarna. Vi är riktigt vassa på digital teknik – vi kan den, vi förstår den och vi levererar varje dag lösningar som stärker våra kunders affär. Men vi nöjer oss inte med det. Vi vill bli en nationell föregångare och inspiratör som driver den digitala utvecklingen framåt och åstadkommer bestående förändringar, inte bara för våra kunder, utan för samhället i stort. Det är vår drivkraft, vår mission och vårt mål.

2
hundar
58
anställda
1
miljon skills

Följ oss på sociala medier!