gaia-header11(mindreformat)

OM OSS

Idag handlar allt om att bygga relationer, skapa förtroende och bjuda på kunskap. Det är så du når dina kunder. Det är så du skapar lojala band. Och det är här vi på Gaia kommer in. Vi jobbar med utveckling, kreativitet och användbarhet för att maxa dina tjänster med riktigt bra digitala upplevelser.

VAD GÖR VI?

Gaia är en digitaliseringsbyrå och vi skapar grymma digitala upplevelser.  Tanken är att du ska lyckas nå ut på rätt plats och vid rätt tillfälle, med rätt erbjudande - till rätt person. Vi jobbar med integration, kreativitet och användbarhet för att förflytta din verksamhet på digitaliseringsskalan och maxa dina erbjudanden med riktigt bra digitala tjänster. 

Gaiafamiljen

Vi har funnits i mer än 20 år och har alltsedan starten blivit större och större. För att täcka in hela vårt digitaliseringserbjudande, som omfattar allt ifrån rena IT-lösningar till front-end, content och marknadsföring, jobbar vi just nu inom tre lite större team. Vi har ett team som är mer fokuserat på integration, utveckling, BI och IT-lösningar och ett annat team som främst

jobbar med kreativt innehåll, kommunikation, idé och koncept. Det tredje teamet utvecklar och lanserar vår nya interaktiva platstjänst som innehåller en rad interaktiva skärmar och appar. Kolla gärna in vårt kreativa team på Effekt by Gaias egen sida.

 
 

vilka är vi? 

Vi är ca 50 personer som jobbar tillsammans och tycker om varandra. De uppdrag vi får in kan se väldigt olika ut och därför varierar även sammansättningen av våra projektteam. Vi tror att det är just vår fina gemenskap och överhörningen mellan projekten som föder vårt stora engagemang och vår kundlojalitet. 

En annan av våra styrkor är att vi lyckas mixa lång erfarenhet hos våra medarbetare med ny, frisk kunskap som kommer in med våra nyanställda. Vi tror att vi har vår prestigelöshet att tacka för det. Alla vill och kan bidra - och gör det med sina tillgängliga resurser. Då blir det också väldigt roligt att jobba!