Rethink BI!

2017-07-15

Hans Ekström

Affärsområdeschef Digitala insikter

Rethink BI. Det är så vi ser det. Det är dags att börja omvärdera nyttan av BI och se det verkliga värdet i analys och visualisering. Nu undrar vi om du vill vara med och omforma konceptet för BI och börja digitalisera med intelligens?

Låt oss börja med att konstatera att vi är mitt uppe i digitaliseringen och att det inte finns någon bransch, verksamhet eller organisation som kommer att kunna finta bort den. En av huvudrollerna i digitaliseringen spelas av data. Eller snarare de insikter vi kan få av data.

Till exempel blir kundkontakterna alltmer digitala. Det innebär att vi behöver kunna analysera all data kopplad till kunderna, för att verkligen förstå kunderna och kunna erbjuda relevanta och värdefulla tjänster.

Vill du vara med och digitalisera med intelligens?

För oss handlar Rethink BI om att just lyfta nyttan och värdet av all den kunskap och kraft som ligger i Business Intelligence, analys och visualisering. Aldrig förr har den spelat en så stor och viktig roll och vi är sugna på att hjälpa och utveckla våra kunder i den här riktningen.

Har du också iakttagit den här förskjutningen? Har du driv, kunskap och erfarenhet som skulle passa in hos oss och som vi skulle kunna accelerera tillsammans? Är det här något du tror på och vill driva framåt? Med andra ord… Vill du vara med oss och digitalisera med intelligens?

Analys och visualisering – en guldgruva

Som vi ser det är dagens digitala kunder blinda för traditionell reklam. Kunden vill istället bli hjälpt och guidad, subtilt men ändå nära, och det kan du bara göra genom att nyttja din guldgruva – dina data.

En riktig analys av beteendedata är det som kommer att hjälpa till att ta marknadsandelar och öka kundnöjdheten. En förmåga att fånga externa data i nära realtid och dessutom visualisera den kommer att ge dig ytterligare fördelar.

Superkrafter i molnet

Vi tycker att det här är extra lockande och genomförbart, nu när verktygen som ger alla superkrafter finns i molnet. Helt plötsligt kan alla slags verksamheter, oavsett storlek och budget, jobba med visualisering i mobiler, Machine learning, big data, deep learning, stream analytics och IoT, trendanalyser, avancerad analys och omvärldsdata.

Om oss

Det som gör att vi sticker ut i mängden bland alla som just nu pratar om digitalisering, är att vi har mer än 20 års erfarenhet av systemutveckling, BI och integration. Vi har hela bakgrunden, djupet och professionen samtidigt som vi är långt framme, alltid på tå och nära utvecklingens absoluta framkant.

Vi älskar verkligen digitaliseringens möjligheter. Inte för de tekniska lösningarna i sig, utan för vad vi kan åstadkomma och skapa med hjälp av dem. Rethink BI!

Läs gärna mer om vårt erbjudande kring bl a Power BI >>

Hör av dig!

Låter det här spännande och något du skulle vilja veta mer om? Då får du väldigt gärna skicka ett mail till Affärsområdesansvarige för Digital Intelligens Hans Ekström, hans.ekstrom@gaia.se eller till jobb@gaia.se

Eller, kika på någon av våra lediga tjänster som du hittar på >> Karriär

#rethinkBI

Till toppen

Relaterat