Välkommen till Gaia Isak!

2021-07-08

Från att plugga civilingenjör i medieteknik på Linköpings universitet, till att bli systemutvecklare på Gaia. Vi säger hej och välkommen till Isak Engström som precis börjat hos oss!

 

Välkommen Isak, hur känns det att vara här?

Tack! Det känns som att jag har fått en väldigt bra start på Gaia. Trots att mycket varit på distans, är det skönt att jag sen dag ett kunnat sitta på kontoret. Att jag dessutom började samtidigt som sommarjobbarna Jacob och Philip känns skönt. Vi har kunnat jobba tillsammans och hjälps åt med att sätta oss in i utvecklingsmiljöerna som används här. Redan första veckan fick jag även träffa fler av gaianerna under en sommarlunch ute i Folkparken, så det känns som jag fått ett bra välkomnande!

 

Bild från sommarlunchen i Folkparken.

Härligt att höra! Vad gillar du att göra när du inte är på kontoret?

Även på fritiden brukar jag koda en del. Då gillar jag att koppla in mer av det visuella, så det blir en del app- och spelutveckling. Förutom det lägger jag mycket tid på träning, musiklyssnande och att umgås med kompisar. Nu längtar jag efter att gå på konsert igen!

Vad gjorde du innan du började på Gaia?

Jag är från Norrköping och hade tänkt plugga i Göteborg, så jag flyttade dit för att jobba ett tag. Men sen ändrade jag mig när jag fick höra om Civilingenjörsprogrammet i medieteknik som finns på Linköpings universitet och flyttade tillbaka till Norrköping istället. Under utbildningen såg jag Gaia-skyltarna utanför kontoret som ligger nära campus, och träffade er på flera mässor, vilket gjorde mig nyfiken på Gaia som företag. Och nu är jag här!

Vad har du fått göra hittills?

Jag har mest satt mig in i de olika programmen och jobbat med olika demoprojekt. Det har varit mycket fokus på maskininlärningsbiten och att labba med Azure Percept. Maskininlärning är något jag lagt lite extra vikt vid under utbildningen och ett område jag verkligen gillar och vill fortsätta inom, så det ska bli spännande att få göra på Gaia.

 

Vi tycker det är roligt att Isak börjat hos oss och blivit en del av vårt team. Vill du också jobba med oss? På vår karriärsida kan du läsa mer om vilken kompetens vi söker just nu.

 

Till toppen

Relaterat