Vi har flyttat Norrköpings-kontoret till Kopparhusen

2020-06-02

I nybyggda kvarteret Kopparhusen får vi på Gaia utrymmet och möjligheterna våra team behöver

 

Vårt Norrköpingskontor har flyttat till nya lokaler i industrilandskapet. Vi valde Kopparhusen eftersom det passade oss och våra team perfekt. Vi behöver inte flytta så långt utan har kvar en central placering i Norrköping och i Kopparhusen har vi närheten till allt de där vi tycker om att ha omkring oss.

I ett modernt kvarter på historisk mark finns universitetsnärvaro, här finns forskare och studenter och här finns Norrköpings levande stadskärna.

“Kopparhusen känns helt rätt för oss och den fas vi befinner oss i. Våra nya lokaler är skräddarsydda för oss, här får våra utvecklare grymma möjligheter att jobba i team på det vis som är tongivande för Gaia. Här finns närheten till Linköpings universitets alla studenter och forskare såväl som restauranger, caféer och näringsliv och vi tycker att det är spännande att vara en del av något helt nytt.”  Johan Lindén, VD

Gaias nya adress är:

S:t Persgatan 27
602 33 Norrköping

Välkommen förbi på en kaffe. Fast inte just nu förstås, om du vill ses nu kopplar vi upp oss i ett digitalt möte från ett av våra nya, fina konferensrum istället.

Till toppen

Relaterat