Vi söker dig som vill jobba med kollektivtrafik och teknik

2021-05-17

Är du som vi – lite hälsosamt nördigt intresserad av kollektivtrafik och digital teknik? Då kanske det är dig vi söker nu när vi ska utöka vårt team på Gaia.

 

Kollektivtrafikbranschen befinner sig mitt i en stor förändring. Både passagerare och fordon kopplas upp i realtid i vad som kan ses som en andra digitaliseringsvåg. Gaia befinner sig mitt i den och är med och driver förändringen. Vill du med på resan?

Vi kan erbjuda dig en innovativ miljö där du får vara med och utveckla den absolut senaste tekniken. Vår lösning är helt utvecklad i Microsoft Azure med fordonsmonterade IoT Edge-devicer som kör Windows, Android eller Linux. Gränssnittet är kartbaserat och visualiserar trafiken i realtid. Vi har precis påbörjat arbetet inför höstens releaser med distribuerad AI som övervakar systemet och central AI som förbättrar prognoserna. Läs mer om de tjänster vi söker här.

Vilka är Gaia?

På Gaia är vi ett gäng kollegor som tillsammans skapar riktigt schyssta digitala lösningar som verkligen förändrar. Vi jobbar med uppdrag i inhouse-team där du och dina kollegor har ansvar för hela kundprojekt. Särskilt fokus ligger på lösningar för uppkopplade enheter – IoT – och för insikter, beslutsstöd och intelligens med Data & AI. Hos oss är det viktigt med innovation, engagemang och en vilja att se användaren. Men det är minst lika viktigt att få plats med livet, sina drömmar och att utvecklas professionellt. Vi är extra stolta över den prestigelösa stämningen som gör att alla, såväl nyutexaminerad som veteran, kan bidra med både ny kunskap och erfarenhet, vilket är en väldigt stark kombination.

 

Är du inte utvecklare men ändå kollektivtrafiksnörd? Hör av dig! Vi kommer även behöva fler som kan jobba med försäljning och customer success framöver, då är det perfekt om vi vet att du finns.

Till toppen

Relaterat