Eng

Swe

Är du vår nästa systemutvecklare?

Älskar du programmering som kan göra skillnad? Nu utvecklar vi en produkt för morgondagens hållbara resande, där du kan få vara med och lösa komplexa problem med den senaste tekniken. 

Har du hört talas om Gaia tidigare? Då vet du säkert att vi har arbetat med systemutveckling i snart 30 år och skapat system för kunder som Stadium, Returpack och BillerudKorsnäs. För fem år sedan fick vi chansen att börja jobba med Östgötatrafiken, som planerar och opererar kollektivtrafiken i länet. Det ledde in oss på en resa i en komplex värld fylld av bussar, tidtabeller, fordonsteknik och realtidsinformation.

Idag är Public Transport ett strategiskt tillväxtområde för oss och vi erbjuder en produkt som heter just Gaia Public Transport, till branschens trafikhuvudmän och operatörer. Och vilken resa det har visat sig vara. Kollektivtrafiken digitaliserades tidigt, redan på 80- och 90-talen utvecklades många av de system som fortfarande är dominerande idag. Vi har rört om lite i grytan kan man säga. Att bygga uppkopplade, molnbaserade, distribuerade IoT-system med Edge AI och realtidsanalys är tydligen inte standard. Vi har fått väldigt mycket uppmärksamhet för vår produkt och har också börjat marknadsföra vår lösning utanför Sverige.

Tekniken på Gaia

En av våra viktigaste drivkrafter är att använda teknik i absolut framkant för att skapa nya möjligheter för våra kunder. Om du drivs av att alltid lära dig nytt så kommer du trivas på Gaia. Våra specialområden är:

  • Molnutveckling i Microsoft Azure
  • Data och AI med Microsoft Azure Synapse och Azure ML
  • IoT-utveckling med Azure IoT Hub och IoT Edge
  • Device- och mobilutveckling på Linux, Android och IOS
  • Webbutveckling med Typescript, Angular och Blazor

Nu söker vi fler utvecklare inom dessa områden. Är det någon av inriktningarna du tycker låter extra spännande? Eller har du några frågor? Tveka inte att höra av dig.

Livet på Gaia

Hos oss får du möjlighet att bli del av ett utvecklingsteam med en mix av riktigt erfarna personer och personer som kommer direkt från universitetet. Du har möjlighet att bidra med din kunskap från första dagen samtidigt som du har möjlighet att lära nytt av andra och alltid hitta någon som kan vara bollplank. Vi är bra på att vara en plats där man kan utvecklas. Våra kontor finns i de nybyggda Kopparhusen på Kungsgatan i Norrköping och på Dospace i Linköping, i närheten av centralstationen. Många nyttjar också möjligheten att kunna arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Vi har en uttalad ambition att arbeta med uppdrag som bidrar till en hållbar värld. Våra lösningar inom Public Transport bidrar till att göra kollektivtrafiken till det bästa alternativet för personliga resor, att det blir bättre än bilen är en förutsättning för att vi ska nå våra klimatmål.

Ansök idag

Är du redo att hoppa på en resa tillsammans med oss? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Skicka in din ansökan genom att fylla in formuläret nedan!

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 96 MB.
    Drop files here or
    Max. file size: 96 MB.