Karriär

Bli nästa gaian!

Eng

Swe

Vilka vi är

På Gaia är vi ett gäng systemutvecklare som jobbar med projekt som verkligen gör skillnad. Vi sitter in-house och jobbar tillsammans från våra kontor i Norrköping och Linköping. I våra utvecklingsteam hittar du en blandning av personer som har jobbat länge på Gaia och personer som kommer direkt från universitetet. Oavsett var du befinner dig i din karriär, kan du alltid komma in med ny kunskap och erfarenhet i våra team. Vi vill alltid vara en plats för fortsatt utveckling.

Hos oss får du möjligheten att påverka din vardag i balans med allt annat som händer i livet. Dessutom tror vi på att bygga starka relationer, både inom och utanför kontorets väggar, så du får gärna hänga med på en AW eller spelkväll även efter jobbet!

People working at Gaia, talking to each other, laughing.
People talking to each other in our Gaia Public Transport lab.

Vad vi gör

På Gaia väljer vi att jobba med projekt som underlättar människors vardag och som kan bidra till en hållbar värld. I 30 år har vi skapat smarta lösningar och system för kunder som Stadium, Returpack och BillerudKorsnäs. För fem år sedan fick vi chansen att börja jobba med Östgötatrafiken, som ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Det blev starten på en resa i en komplex värld fylld av bussar, tidtabeller, fordonsteknik och realtidsinformation. Nu är vi stolta över att kunna erbjuda vår produkt Gaia Public Transport som är designad för morgondagens hållbara resande.

Jobba med den senaste tekniken

Om du drivs av att alltid lära dig nytt så kommer du trivas på Gaia. Vi vill ständigt fortsättas utvecklas och jobba med den senaste tekniken för att skapa nya möjligheter. Våra specialområden är:

 • Molnutveckling i Microsoft Azure
 • Data och AI med Microsoft Azure Synapse och Azure ML
 • IoT-utveckling med Azure IoT Hub och IoT Edge
 • Device- och mobilutveckling på Linux, Android och IOS
 • Webbutveckling med Typescript, Angular och Blazor

Är det något du tycker låter extra spännande? Hör av dig!

Vill du bli
en i gänget?

Älskar du programmering som kan göra skillnad? Oavsett om du söker praktik, exjobb eller jobb så är vi alltid öppna för att prata mer. Hör av dig på email eller sök en av våra lediga tjänster här nedan.

 • Är du Data Engineer eller Business Intelligence-utvecklare som vill ta nästa steg och utveckla på Microsofts nya molnplattformar för dataanalys och AI? Då kan det här vara rollen för dig! Vi på Gaia är specialiserade på produkter och tjänster för kollektivtrafik och hållbart resande.

  Norrköping / Linköping / Hybrid

 • Älskar du programmering som kan göra skillnad? Nu utvecklar vi en produkt för morgondagens hållbara resande, där du kan få vara med och lösa komplexa problem med den senaste tekniken. Läs mer om tjänsten som systemutvecklare här.

  Norrköping / Linköping / Hybrid

 • Vill du jobba med oss, men hittar inte rätt roll? Oavsett om du är ute efter exjobb, praktik eller jobb, skicka en spontanansökan så pratar vi mer!

  Pågående

Här finns vi

Våra kontor hittar du i de moderna Kopparhusen på Kungsgatan i Norrköping och på Dospace Alfa i Linköping, nära resecentrum. Vi erbjuder även flexibla jobbmöjligheter och hemmajobb, men självklart gillar vi att ses så ofta det går!

Loading...

Följ oss på Instagram

Från app-testning till fredagsburgaren!🍔

Vi lekte buss och blev navigerade hela vägen till lyxlunchen - den rutten borde vi köra oftare 🥳🚌
Glad påsk önskar våra AI-kycklingar som tar bussen till Blåkulla i år 🐣💛✨
Välkommen Felix – vår nya systemutvecklare!👨‍💻⁠
⁠
🎉 Kul för oss att börja det nya året med en ny gaian på Norrköpingskontoret! Felix gillar allt från backendutveckling till brädspelskvällar och diskgolf med kompisarna. Nu har han varit här i drygt en månad och vi passade på att ställa några frågor för att se hur första tiden på Gaia varit 🙌
⁠
👀 Du kan läsa intervjun på vår karriärsida på gaia.se eller via direktlänk i bion!