Artikel

Vi introducerar Gaia Public Transport AI Traffic Assistant

Publicerad 2024-05-17

Vi är glada att introducera Gaia Public Transport AI Traffic Assistant – en proaktiv virtuell assistent med tillgång till information om planerad, genomförd och realtidstrafik.

Revolutionerar kollektivtrafiken med AI

Att arbeta med moderna lösningar gör det möjligt för oss att enkelt integrera nya verktyg och tekniker. I takt med att AI-assistenter blir allt vanligare i samhället är vi stolta över att introducera den första av sitt slag i kollektivtrafiken. Gaia Public Transport AI Traffic Assistant är en proaktiv virtuell assistent med tillgång till planerad, genomförd och realtidstrafik. Den är integrerad i vår Web Traffic Portal, vilket gör det ännu enklare att komma åt relevant information och effektivare att hantera trafikhändelser.

Drivs av GPT-4

AI-assistenten drivs av GPT-4-teknologi och har ett chattgränssnitt som kan hantera naturligt språk. Detta både underlättar kommunikationen och gör det möjligt för användare att interagera på valfritt språk.

En första kik på vår AI Traffic Assistant

I videon nedan får du en första kik på vår AI Traffic Assistant. Vi kommer fortsätta att dela uppdateringar om hur vi arbetar med den senaste teknologin för att skapa en smart och uppkopplad kollektivtrafik